< Tillbaka

Gräsklippning

Gräsklippning för BRF, samfällighet, företag och privatperson. Är det dags att ge din gräsmatta lite extra kärlek? Då har du kommit rätt.

Vi klipper gräset löpande över säsongen eller under en kort period, till exempel under semestern. Beroende på dina behov kan vi göra punktinsatser eller ha en löpande överenskommelse med fasta dagar. Har du ingen motorgräsklippare så tar vi med.

Gräsklippning är inte bara en estetisk fråga utan hjälper till att hålla din gräsmatta frisk och stark. När du klipper gräset regelbundet blir det tätare, vilket hjälper det att motstå ogräs. Dessutom blir det grönare och vackrare! När gräset klipps sprids små bitar av gräsklipp över gräsmattan. Dessa bitar bryts ner naturligt och ger näring tillbaka till gräset. Det är som en liten extra bonus för din trädgård!

Det bästa är att klippa gräset när det är torrt men att undvika att klippa när det är för varmt. Och kom ihåg, inte för kort! Det är bra att lämna gräset lite längre, så det kan skydda sig självt mot torka.

När vi klipper gräsmattan vid din privatbostad berättigar det till RUT-avdrag. Ta kontakt idag och låt oss ge din gräsmatta lite omtanke!

Veteranen Håkan kör gräsklippare

Anlita oss på SeniorProffs

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaBengtsforsGöteborg - med omnejdAnnat område