Våra tjänster till privatkunder

Ont om tid eller ork? Låt våra duktiga utförare hjälpa till. Vi gör både engångsinsatser som att olja din altan eller att flyttstäda och återkommande arbeten som hemstäd, ogräsrensning och gräsklippning.

De flesta hushållsnära tjänster och trädgårdsarbeten berättigar till RUT-avdrag med 50% på arbetskostnaden. Alla som betalar skatt i Sverige har rätt till detta avdrag vilket gör våra tjänster till ett riktigt kap.

Hantverkstjänster berättigar i de flesta fall till ROT-avdrag, för närvarande 30% på arbetskostnaden.

Förutsättningen är att du äger din fastighet eller lägenhet.

Hushållstjänster / Omsorg
Byta gardiner, lära dig hur datorn fungerar eller någon som hjälper till med handling? Oavsett om du behöver hjälp ofta eller en enda gång har vi en lösning för dig.
 
 

Hemstäd, Storstäd, Fönsterputs, Handyman, IT-tjänster, Omsorg, sällskap och inköp, Annat behov

Hantverk
Vi gör många typer av hantverksarbeten. Vi lägger sten, tvättar och oljar din altan och hjälper dig med bredspackling. Sätter upp tapeter, målar tak och drar om elen i dina loppisfynd gör vi också.
 
 

Snickeri, Måleri och tapetsering, VVS, El, Murning och putsning, Stenläggning

Trädgård
Vi utför det mesta inom trädgård, både på löpande uppdrag och punktinsatser.
Saknar du maskiner för arbetet så tar vi med egna mot en mindre avgift. Trädgårdsarbete debiteras per timme, minimum är en timme per tillfälle.

Gräsklipp, Klippa buskar och häckar, Plantering, OgräsrensningTrädbeskärning, Bortforsling av trädgårdsavfall, Tvätta och olja altan