Hantverkstjänster

För privatpersoner, Brf och företag

Välkommen till Seniorproffs Trestad! Vi finns sedan länge i Göteborg och etablerar oss nu i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.

Det är inte självklart att ha tiden eller kunskapen som krävs för att renovera, särskilt inte med ett professionellt resultat. Låt oss tapetsera om, bygga altan eller hjälpa till med elen så får du jobbet gjort tryggt och med ett snyggt slutresultat. Äger du som privatperson din bostad berättigar hantverkstjänster i de allra flesta fall till ROT-avdrag.

Några av de tjänster som vi erbjuder är: VVS, måleri och tapetsering, snickeri, elarbeten och fastighetsskötsel.

Vad behöver du hjälp med? berätta om dina behov genom att fylla i formuläret, mejla eller ring så återkommer vi med förslag och prisbild.

Hushållstjänster / Omsorg
Byta gardiner, lära dig hur datorn fungerar eller någon som hjälper till med handling? Oavsett om du behöver hjälp ofta eller en enda gång har vi en lösning för dig.
 
 
Hantverk
Vi gör det mesta, inga jobb är för små. Vi lägger sten, tvättar och oljar din altan och hjälper dig med bredspackling. Sätter upp tapeter, målar tak och drar om elen i dina loppisfynd gör vi också.
 
Trädgård
Vi utför det mesta inom trädgård, både på löpande uppdrag och punktinsatser.
Saknar du maskiner för arbetet så tar vi med egna mot en mindre avgift. Trädgårdsarbete debiteras per timme, minimum är en timme per tillfälle.

Kontakta oss!

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaGöteborg - med omnejdBengtsforsAnnat område