Välkommen till oss!

 

SeniorProffs Trestad är ett bemanningsföretag som anlitar seniorer på uppdragsbasis. Våra beställare är allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till företag. Vår vision är att hjälpa våra kunder anlita erfarna och kunniga utförare inom många olika områden samtidigt som vi tar vara på outnyttjad kompetens och skapar möjligheter för mänskliga möten.Vi finns sedan länge i Göteborg och etablerar oss nu i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.

Vi söker dig som är senior 55+ som slutat arbeta men inte känner dig färdig på arbetsmarknaden än och som vill ha friheten att arbeta på dina egna villkor. Kanske har du yrkeserfarenhet från någon hantverksbransch eller eller så har du intressen och färdigheter som du vill arbeta med. Har du körkort och bil är det ett plus.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av hantverk som måleri, VVS, och snickeri. Har du egna idéer? Vad roligt, dem vill vi gärna höra.

Hos oss arbetar du tryggt och på dina egna villkor.
  • Du bestämmer själv när och hur mycket du vill jobba samt inom vilka områden och branscher.
  • Lön betalas per timme och är individuell.
  • När du är ute på uppdrag är du alltid försäkrad, både med olycksfall- och ansvarsförsäkring.
Är du händig och tycker att det vore trevligt att träffa människor i deras hem, vill arbeta utomhus eller bara känna att du gör nytta? Dig vill vi prata med!
 

Fyll i kontakt ansökan här nedan så återkommer vi till dig.
Du kan också maila eller ringa om du har frågor eller bara är nyfiken.
info@seniorproffstrestad.se

 

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaGöteborg - med omnejdBengtsforsAnnat område