Storstäd

Storstädning omfattar alla de grundläggande uppgifter som ingår i en vanlig veckostädning, såsom dammsugning, våttorkning av golv, dammtorkning och rengöring av badrum och kök. Men i en större städning ingår även mer tidskrävande uppgifter som rengöring av ugn, spis och fläkt, djuprengöring av badrum och rengöring av garderober. Fönsterputs hjälper våra vi gärna till med som en del av städningen och beställs separat.

Ibland kan ytorna behöva en rejäl omgång och det kan vara skönt att få lite hjälp med bestyren. En storstädning gör susen om städrutinerna halkat efter hemma och väldoftande lokaler är ett trevligt sätt att hälsa medarbetarna välkomna tillbaka efter semestern.

Storstäd är en omfattande städstjänst som är utformad för att ge ditt hem en grundlig och djupgående rengöring. Storstädning utförs vanligtvis en eller två gånger per år, eller när det finns ett behov av att rengöra ett specifikt område i ditt hem som inte har städats på länge.

Storstädning i hemmet berättigar till RUT-avdrag. Våra duktiga städare tar sig an både hemmet, kontoret och andra lokaler så hör av dig till oss för offert! 

 

Tillbaka

Anlita oss på SeniorProffs