< Tillbaka

Hemstäd

På Seniorproffs är vi specialiserade på att erbjuda städtjänster till äldre personer, men välkomnar självklart alla kunder. Våra städare är erfarna och utvalda för sin förmåga att skapa en trygg och bekväm miljö. Så långt det är möjligt ser vi till att det alltid är samma person som städar hos dig.

För återkommande städning bestämmer du själv intervall och omfattning, men hos våra kunder är varannan vecka vanligast.

Har du fungerande dammsugare och vanlig städutrustning som mopp, dammtrasa och rengöringsmedel? Bra! Vi använder ditt städmaterial så att det blir som du vill ha det. Minimidebitering för städning är två timmar/tillfälle och tjänsten berättigar till RUT-avdrag

Fönsterputs hjälper vi också gärna till med som en del av städningen men tjänsten beställs separat.

Föreningslokaler, kontor och gemensamhetsutrymmen

Även mer allmänna ytor behöver tas om hand och som alla vet kan det hända att disken samlas i diskhon trots lappar och städschema. Låter du oss ta över städningen kan du vila tryggt i vetskapen att era lokaler är välvårdade och representativa, vare sig det gäller kontoret, bostadsrättsföreningen eller klubbstugan.

Du avgör intervall och omfattning, minimidebitering är två timmar per tillfälle. På plats behöver du ha vanlig städutrustning som dammsugare, mopp, trasor och rengöringsmedel.

 

Anlita oss på SeniorProffs

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaBengtsforsGöteborg - med omnejdAnnat område