< Tillbaka

Stenläggning

Vi erbjuder stenläggning av gångvägar, terrasser och andra ytor. Har du provat att lägga sten själv har du nog upptäckt att det kräver noggrannhet och skicklighet för att säkerställa att resultatet blir både tilltalande och hållbart.

Våra stenläggare kan hjälpa till med en mängd olika uppgifter, från att planera området som ska stenläggas och att ge råd om vilken typ av sten eller platta som är mest lämplig för dina preferenser till att förbereda området för stenläggning, lägga sten eller plattor och sist men inte minst sköta underhållet av dina stenlagda ytor.

Förberedelserna är viktiga eftersom det påverkar stenläggningens hållbarhet och livslängd.

Vi hjälper dig att gräva, jämna ut marken, lägga en grund av grus eller sand och säkerställa korrekt dränering. När området är förberett kan stenläggaren börja lägga stenarna eller plattorna, en tidskrävande och noggrann process som kräver precision och tålamod. Varje sten eller platta måste placeras exakt rätt och justeras så att ytan blir jämn och stabil.

Kontakta oss för mer information om våra tjänster. Vi utför också andra typer av markarbeten, som grävning. Självklart kan vi också sköta underhåll av befintlig stenläggning, som rengöring, tätning och reparation av skadade stenar.

Oavsett om du planerar att skapa en ny uteplats, en uppfart eller en trädgårdsgång, kan vi hjälpa till att förvandla dina visioner till verklighet. Med expertis och hantverksskicklighet får du en vacker och hållbar yta att njuta av i många år framöver. Observera att stenläggning inte berättigar till ROT-avdrag

Anlita oss på SeniorProffs

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaBengtsforsGöteborg - med omnejdAnnat område