< Tillbaka

Snickeri

Hos oss hittar du den professionella snickeritjänsten du letar efter. Vi utför många typer av snickeriarbeten, från att lägga lister, byta dörrar och fönster, bygga innerväggar eller att lägga nya golv.

Drömmer du om köksrenovering? Vi tar oss an uppgraderingen av ditt kök, oavsett om du vill ha en totalrenovering eller bara vill byta ut delar. Vi arbetar med största omsorg och precision för att se till att du blir nöjd med resultatet.

Vill du få ut mer av ditt utomhusutrymme? Vi kan hjälpa till med att bygga altaner, uteplatser och staket för att fullända din trädgård (observera att staketbygge inte är ROT-avdragsgillt).

Oavsett vad ditt projekt innebär, kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att förverkliga dina visioner och skapa något verkligen unikt. Vi är här för att göra dina snickeridrömmar till verklighet.

När du väljer oss för ditt snickeriprojekt kan du känna dig trygg i att vi kommer att ta hand om allt på ett professionellt sätt, från förberedelser till ROT-avdrag. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar tillsammans med dig för att skapa en lösning som passar dig. Så vänta inte utan kontakta oss med ditt projekt idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Anlita oss på SeniorProffs

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaBengtsforsGöteborg - med omnejdAnnat område