< Tillbaka

Måleri och tapetsering

Vad har du på gång hemma? Ta bort gamla tapeter i sovrummet och sätta upp nya, ge golvlisterna ett lyft eller avsluta ett påbörjat projekt som inte riktigt blev gjort… Anlita oss för tapetsering och målning, självklart med ROT-avdrag. Vi målar såväl fönster, fasader och staket som tak, väggar och snickerier.

Målning och tapetsering kan vara ett tidskrävande projekt, särskilt om du har andra åtaganden. Vi ser till att arbetet blir utfört på ett snabbt och effektivt sätt så att du kan använda din tid på andra saker. Du slipper fundera på att skydda möbler, rengöra penslar eller städa upp dropp och spill.

Våra målare har den erfarenhet krävs för att göra skillnaden mellan ett bra jobb och ett utmärkt jobb. Oavsett om du har planer på att sälja ditt hem eller bara vill ge det en uppgradering är det en god investering att anlita en målare.

Vi vet vilka produkter som passar bäst för olika sorters ytor och hur underlaget ska förberedas, vilket bidrar till ett hållbart och långvarigt resultat. Något som kan spara dig tid och pengar på lång sikt.

Kontakta oss för ett besök så gör vi en uppskattning av tidsåtgång för ditt projekt.
Vi står för färg, tapeter och annat material och fakturerar tillsammans med arbetstiden. Naturligtvis tar vi också hand om ROT-avdraget.

Anlita oss på SeniorProffs

    Vilket område är du verksam i?

    Trestad - Vänersborg, Trollhättan & UddevallaBengtsforsGöteborg - med omnejdAnnat område